Bestuurders belangenorganisatie gezocht!

Naast dat wij op zoek zijn naar het 67e bestuur van Sint Jansbrug krijgen wij ook verzoeken binnen of wij nog mensen weten voor verschillende andere besturen. Mocht je interesse hebben of meer informatie willen, stuur dan een mailtje naar president@jansbrug.nl

Vereniging voor Studie- en Studentenbelangen te Delft (VSSD)
De VSSD is de grootste lokale studentenvakbond van Nederland. Voor alle ontwikkelingen die studenten aangaan zorgt de VSSD voor verbetering zoals op het gebied van onderwijs en huisvesting. Met meer dan drieduizend leden staat de VSSD sterk in haar schoenen.  Om haar beleid ook landelijk uit te dragen is de VSSD aangesloten bij de Landelijke Studenten Vakbond (LSVb) en het Interstedelijk Student Overleg (ISO). Hierdoor is de VSSD in staat de belangen van de Delftse student op landelijk niveau te vertegenwoordigen. Kijk voor meer informatie op www.vssd.nl.

De Landelijke Kamer van Verenigingen (LKvV)
Lijkt het jou interessant om een jaar lang het verenigingsleven te vertegenwoordigen? Een bestuursjaar bij de LKvV houdt in dat je de belangen behartigd van de Nederlandse studentenverenigingen en hun leden. Je komt in alle studentensteden en op alle verenigingen, praat met Kamerleden, organiseert congressen en studentenacties. Geïnteresseerd in een bestuursfunctie bij de LKvV? Vraag de informatiebrochure op via bestuur@lkvv.nl of 030-2304298. Kijk voor meer informatie op www.lkvv.nl.

Interstedelijk Studenten Overleg (ISO)
Heb je zin om een jaar iets anders te doen dan colleges volgen? Lijkt het je leuk om een jaar te discussiëren met het ministerie van Onderwijs, Tweede Kamerleden, de universiteits- en hogeschoolbestuurders en andere organisaties? Wil je de belangen van de Nederlandse student op het hoogste niveau behartigen? En wil je daarnaast veel organisatorische en communicatieve vaardigheden opdoen? Kortom, heb je zin in een fantastisch jaar, waarvoor je ook nog een uitstekende vergoeding krijgt? Solliciteer dan voor een bestuursfunctie bij het ISO! Kijk voor meer informatie op www.iso.nl

Landelijke Studentenvakbond (LSVb)
Er breken spannende tijden aan voor studenten: op dit moment ligt er een wetsvoorstel in de Eerste Kamer over het afschaffen van de bekostiging van de tweede studie maar ook komt er wellicht een einde aan de studiefinanciering. Kortom: komend jaar wordt een interessant jaar en daarom zijn wij op zoek naar studenten die zich vanaf medio mei een jaar lang willen inzetten voor de rechten van studenten door in het bestuur van de LSVb te stappen. Voor meer informatie, check www.lsvb.nl.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee